Plan V inzet door de bijsturing in Amersfoort en omstreken

18 januari 2015- Sinds 13 december wordt Plan V alleen ingezet door de bijsturing. Daardoor is de kans om een Plan V bij een onregelmatigheid tegen te komen best groot. Zo zijn de stellen bijvoorbeeld sinds tijden in het noorden van het land geweest. Maar niet alleen daar, ook op diverse andere plaatsen duikt het materieel ineens op.
13 januari 2015- Zo reden Plan V's 458 en 443 deze dag enkele slagen als sprinter van Amersfoort Vathorst naar Hoofddorp. Nadat de treinstellen terugkwamen van Hoofddorp werd alleen niet tot Amersfoort Vathorst gereden, dat laatste stuk werd overgenomen door een SGMm. De Plan V's werden aan het begin van perron 4 geparkeerd om kop te maken. Hierna kon als leeg materieel naar Utrecht worden vertrokken.
18 januari 2015- In de 5600, de sprinter van Utrecht Centraal naar Zwolle, doken Plan V's 455 en 441 op. De treinstellen reden deze dag tot de avond in deze sprinter serie. Hier zijn de treinstellen onderweg naar Zwolle en rijden door Soestduinen. Zie ook de vriendelijk groetende machinist.
Nog eens de twee Plan V's, maar dan in Groenekan.
Nogmaals in Groenekan, het duurt niet lang meer totdat eindbestemming Utrecht wordt bereikt.