3
2
1


Zoals het er aan de andere kant uit ziet.
De authentieke garage van het stationsgebouw. De klimop maakt de sfeer af.
Van de zijkant.
Het pand nog eens vanaf deze kant.
Naast het station staat een AKI. Je zou bijna zeggen dat er een overwoekerd spoor langs zou lopen. Of nouja, twee sporen. Dit is niet zo, het is als object bij buurtvereniging 't Spoor geplaatst.
Naast de AKI staat er ook dit Andreaskruis. Op de achtergrond is te zien dat spullen van het buurthuis buiten staan. Dat komt omdat ook dit gebouw het veld zal moeten ruimen voor de nieuwe inrichting van het terrein.
Ondanks het vertrek van de spoorhandelaar zijn er hier en daar nog wat restanten van te vinden op het stationsterrein.
Veel hekwerk is op het terrein aanwezig. Op de achtergrond een teleurstelling...
Helaas toch iets te laat. Leuk was geweest om de op deze plek staande loods te hebben vastgelegd. De oude loods stond hier waarschijnlijk een week eerder nog overeind met het originele straatspoor in en buiten de loods. De VSM gebruikte dit onder andere voor de opslag van Sik 307. De Sik is weg en zo ook de loods. Op de foto opgestapelde bielzen van het opgebroken spoor. In de loods zag het er toen zo uit.
De spoorstaven liggen in deze container. Zo is het laatste stuk spoor verdwenen uit Woudenberg.
Terug naar het tracé. Staande naast het stationsgebouw van Woudenberg-Scherpenzeel, kijkend in de richting van Rhenen is te zien waar het spoor heeft gelegen in de richting van Blokpost 40.
Na een begroeid stuk tracé kom je uit bij Blokpost 39, die flink is verbouwd.
Na wederom een begroeid tracé is een leuk object van de spoorlijn zichtbaar. Naast Blokpost 38 is een origineel spoorviaduct behouden gebleven.
Het twee sporen brede viaduct beter in beeld.
Zoals het er op het viaduct uit ziet.
Het bewandelbare tracject loopt zo nog een paar honderd meter verder tot De Haar aansluiting. Hier zijn weinig overblijfselen van te zien ter plekke, de spoordijk stopt simpelweg. Op de spoordijk tref je op het pad riviergrind aan van de spoorbedding die hier lag.

Wordt vervolgd voor de overblijfselen in Kesteren.

3
2
1